You don't have any active subscription

02
Thu, May

Πολυμορφικό Σουτιέν Μπεζ Για Βαρύ Στήθος Selene Rosa

Τιμη: €34.00
Καταστημα πωλησης:
Brand: Selene
Κοινοποιησε την προσφορα:

Προιοντα καταστηματος

Root/Home/Μεγάλα Μεγέθη

Πληροφοριες

Πολυμορφικό Σουτιέν Μπεζ Για Βαρύ Στήθος Selene Rosa.Πολυμορφικό σουτιέν για εξώπλατα ρούχα με βαθύ ντεκολτέ ελαφριά επενδυμένο,ρυθμιζόμενες τιράντες,ρυθμιζόμενη πλάτη.Σουτιέν με μπανέλες για τέλεια στήριξη στο πλούσιο στήθος!!!

Οι τιράντες  μπορούν να αφαιρεθούν ή να τοποθετηθούν με διάφορους τρόπους μεταμορφώνοντας το σουτιέν σε άλλο στυλ (π.χ. να τοποθετηθούν χιαστί στην πλάτη)

Οι τιράντες έχουν γαντζάκια και στα δύο άκρα και υπάρχουν πολλές υποδοχές για να κουμπώσει το σουτιέν. Οι κατασκευαστές αναφέρουν όλες τις πιθανές επιλογές εφαρμογής και ο καταναλωτής μπορεί να βρει αμέσως όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για την εναλλακτική διαμόρφωση του. 

Αν φοράτε  D coup ,μπορείτε πολύ πετυχημένα να πάρετε  το επόμενο νούμερο  απο αυτό που φοράτε,π.χ. αν φοράτε  85 D,πρέπει να αγοράσετε το 90 C.Το σουτιέν έχει ρυθμιζόμενη πλάτη και γι αυτό μπορείτε να ρυθμίσετε το μήκος στην πλάτη όσο  θέλετε.

Το Pink επέλεξε για εσάς το ιδανικό εσώρουχα για εξώπλατα ρούχα από τη διαχρονική συλλογή SELENE.

Μεγέθη: Cup 75C -80C -85C -90C -95C -100C

Μπορείτε να δείτε όλη την ΝΕΑ μας συλλογή από  εντυπωσιακά Σουτιέν κάνοντας Κλικ  ** ΕΔΩ **  για ολοκληρωμένες εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ 2104320782