You don't have any active subscription

27
Sat, Apr

Χειμερινό Αγορίστικο Coral Fleece Ρομπάκι Galaxy 854

Τιμη: €23.20
Καταστημα πωλησης:
Brand: Galaxy
Κοινοποιησε την προσφορα:

Προιοντα καταστηματος

Root/Home/Παιδικά-Εφηβικά

Πληροφοριες

Χειμερινό Αγορίστικο Coral Fleece Ρομπάκι Galaxy 854.Αγορίστικο ρομπάκι από τη νέα συλλογή Homewear με την υπογραφή του καταξιωμένου brand Galaxy.Κοντό μήκος.Φλις ύφασμα, μαλακό και ιδιαίτερα ζεστό.Με ειδική επεξεργασία ώστε να έχει μεγαλύτερη αντοχή στο κόμπιασμα και στο χρόνο.Ιδιαίτερο ζεστό και αφράτο ρούχο!!!

Η συλλογή της Galaxy είναι το σημείο συνάντησης της άνεσης και του στυλ.Ρούχο άριστης ποιότητας, προσφέρουν στο σώμα απαλή αίσθηση και άνεση  ακόμα και την ώρα του ύπνου.Όλοι οι γονείς μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν μέσα από την μεγάλη μας συλλογή!!!

Ρούχα με αντοχή στο χρόνο προτότιπα σχέδια με στιλ σε προσητές τιμές !!!

Το Pink επέλεξε για τα παιδιά σας ένα εξαιρετικής ποιότητας εφηβικό ρομπάκι από την νέα συλλογή της Ελληνικής εταιρίας Galaxy!!!

Σας ευχαριστούμε για την προτίμιση σας στα προϊόντα GALAXY. Το πρόιόν που επιλέγετε είναι Ελληνικό και απόλυτα ασφαλές. Έχει κατασκευαστεί από φυσικό βαμβάκι (οχι μεταλλαγμένο) με οικολογικά χρώματα.

Μεγέθη: 8 -10 -12 -14

Μπορείτε να δείτε όλη την ΝΕΑ μας συλλογή από ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ κάνοντας Κλικ  ** ΕΔΩ **  για ολοκληρωμένες εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ 2104320782