You don't have any active subscription

24
Wed, Apr

Unisex Κάλτσες Βαμβακερές Σετ 3 Τεμαχίων "VALENTINE" POURNARA

Τιμη: €15.12
Καταστημα πωλησης:
Brand: POURNARA
Κοινοποιησε την προσφορα:

Προιοντα καταστηματος

Root/Home/Προσφορές

Πληροφοριες

Unisex Κάλτσες Βαμβακερές Σετ 3 Τεμαχίων "VALENTINE" POURNARA. 80% Βαμβακερές κάλτσες. Εκπληκτικό δώρο σε σχέδια που θα το λατρέψετε!!!

Διατίθονται σε ένα νούμερο: 35/40 και 41/46 

Σε αντίθεση με την πρακτική χρήσης nylon οι καλτσες Πουρνάρα διατηρούν τη μέγιστη ελαστικότητα στην πλέξη της κάλτσας ,αλλά με μηδενική περιεκτικότητα σε polyamide,χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα βαμβακερής ίνας που κυλοφορεί στην αγορά.

Το Το Pink-eswrouxa επέλεξε για εσάς Κάλτσες της κορυφαίας στον χώρο Ελληνικής εταιρείας ΠΟΥΡΝΑΡΑ με παγκόσμια παρουσία Ανατρέποντας τα δεδομένα και τις καθιερωμένες πρακτικές στην παραγωγη καλσόν.οι καλτσες POURNARA για άλλη μια φορά ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της ποιότητας και της τεχνογνωσίας και χαρίζουν ένα από τα καλύτερα προιόντα της παξκόσμιας αγοράς!!

Η κάλτσες POURNARA είναι η μοναδικές στο κόσμο με 220 βελόνες και βάρος πάνω από 45 γραμμάρια το ζευγάρι. Εχει πολύ μεγάλη αντοχή στην χρήση.Δεν επιτρέπει στην υγρασία να εισχωρήσει στο πόδι και έτσι κρατάει τα πόδια ζεστά .Εχει τέλεια εφαρμογή

Οι κάλτσα ΠΟΥΡΝΑΡΑ διατηρούν το κύρος και την αξιοπιστία του εδώ και μισώ αιώνα.Αφήστε τις να αγκαλιάσουν το πόδι σας,αισθανθήτε την κορυφαία ποιότητα τους,και εμπιστευθήτε αναπιφύλακτα τη διαχρονικότητα του ονόμαος ΠΟΥΡΝΑΡΑ

Μπορείτε να δείτε όλη την ΝΕΑ μας συλλογή από  εντυπωσιακές ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ κάνοντας Κλικ ** ΕΔΩ **  και ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ** ΕΔΩ ** για ολοκληρωμένες εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ 2104320782